13 SVARTA SAGOR OM SUPERSKURKAR

Swedish Zombie samlar nu in novellpitchar för sin kommande antologi 13 svarta sagor om superskurkar. Senast på julafton kan du agera tomte och maila din pitch till dem. För det är alltså inte en hel novell som efterfrågas i första skedet utan en presentation/synopsis. Sedan blir det förstås till att skriva för dem som väljs ut. Boken ska presenteras på bokmässan 2017. Så här står det på Swedish Zombies FB sida:

Intresseanmälan: 13 SVARTA SAGOR OM SUPERSKURKAR

Hej författare!
För ett tag sedan gjorde Swedish Zombie antologin 13 svarta sagor om superhjältar. En antologi som blivit väldigt omtyckt. Nu vill vi ge superskurkarna en chans. Med fötterna stadigt placerade i den svenska myllan ska vi bjuda läsarna på 13 hisnande äventyr där superskurkar och superhjältar drabbar samman i text på samma sätt som i älskade serier, såväl tecknade som på tv. Och utöver mörk, spännande action vill vi ha intressanta knorrar som visar att även vi här hemma kan göra det här riktigt fett.
Är det här något för dig?

Fram till årsskiftet tar vi emot novellpitchar från intresserade författare. Vi vill alltså INTE ha färdigskriva noveller utan kommer välja ut ett bidrag utifrån en presentation/synopsis.

13 SVARTA SAGOR OM SUPERSKURKAR kommer att ha release på Bokmässan i Göteborg 2017. Omslaget kommer att göras av Magnus Fallgren och Stefan Viterstedt. Invändigt designas boken av cinna.se.

Så här gör den som är intresserad:

Mejla info@swedishzombie.se och märk brevet ”SUPERSKURKAR”
Bifoga:

1. Idépitch/synopsis.
2. Bifoga något annat du har skrivit.
3. Berätta kort om dig själv.
4. Är du tidigare publicerad så berätta gärna det.
5. Mejla oss senast på julafton!

Det utvalda bidraget presenteras på Facebook andra veckan i januari 2017.

Bra att veta: Roylaty utgår ej och förlaget kräver ingen ensamrätt till texterna.

Hälsningar
Jonny Berg, redaktör, Swedish Zombie


Det här inlägget postades i Fantasy/Science fiction/Skräck, Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.