TRE (3) boksläpp vecka 51!

Veckan före jul 2014 blir alldeles otrolig. Det är nämligen tre boksläpp vecka 51 på flera olika antologier där mina texter har fått vara med!

Måndagen 15 december släpps ”Över en Fika” på Påarps Bibliotek. Klockan 18.00 kommer besökarna att bjudas på gratis kaffe med kakor, högläsning och möjlighet att köpa signerade böcker.

”Över en fika” är en novellsamling som givits ut av Ariton Förlag och som just nu har boksläpp över hela landet, på varje ort där någon av författarna bor, från norr till söder. Boksläppet i Påarp är ett av de sista.

Över en fika

Torsdagen 18 december släpps ”Bakom Masken” Även det är en novellsamling, där jag deltar med två noveller som lyckats passera lektörerna kritiska argusögon. Den sammanställs av Whip Media och en stor del av intäkten kommer att gå till Läkare utan gränser.

Bakom masken

Ps: signerade novellsamlingar är en väldigt bra julklapp. Dessa nyutkomna kan du nu beställa till specialpris och fraktfritt från mig så långt lagret räcker. Den som köper bägge får dessutom välja en tredje signerad julklappsbok alldeles gratis.

Lördagen 20 december släpps ”Bubbeldricka och krockande myror”. Det är en barnbok från Discemus Förlag där jag deltar med berättelsen ”Tidsmaskinen”. För varje såld bok kommer 6 kronor att gå till och fördelas lika mellan BRIS, Friends och Autism & Aspergerförbundet. Boken kostar 114 kr och går redan nu att förhandsbeställa hos förlaget info@discemus.se.

Bubbeldricka och krockande myror

En antologi 2013, tre antologier 2014. Vågar man hoppas på sex antologier 2015?

Två är i vart fall redan klara, Mörkersdottir och Synk Publishing.

En annan rolig sak är att jag träffar mina kollegor överallt nu. Torsten, som jag skriver kalender med, och Moa från Lufs är med i Bubbeldricka. Monica Orski från NAFS hör till novellisterna i Bakom masken. Super-Carina Aynsley är med både på fika och Bakom masken och även i nästa års novellsamling från Mörkersdottir. Det är alldeles säkert fler. Det känns som en stor, trevlig familj vid detta laget.


Det här inlägget postades i Bibliotek, Författa och marknadsföra, Hjälpa andra, Noveller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till TRE (3) boksläpp vecka 51!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.