LUFSare på Litteraturrundan 2014

Allt knyts efter hand samman. Litteraturrundan startade förra året av Författarcentrum Syd, där jag är medlem (tack för tipset Ylva Stockelberg!). 10-11 maj är det dags för Litteraturrundan 2014 och jag ser på facebooksidan för LUFS, Lunds Universitets Författarskola, att minst en lärare och två av de andra Lufsarna deltar. Men inte bara LUFSare; Ylva Stockelberg är förstås med liksom Kim M Kimselius. Så kolla in broschyren som jag länkat till – det är två dagar så man kan hinna mycket. Kanske tar man hjälp av bussen. I så fall gäller det att boka i tid – få platser kvar läste jag:

Niklas Törnlund, poet och underhållande lärare, är reseledare och guide i en litteraturbuss som kör kl 10-18 Malmö-Österlen T/R. En resa där man får träffa flera författare, äta lunch och fika. Låter som en mycket rolig idé! Litteraturens Vänner i Skåne i samarbete med Litteraturrundan.Info: ordf Kaeth Gardestedt, 040-269545, Ordf@litteraturensvanner.se.

Henrik Johansson finns på Antikvanti, Malmös minsta antikvariat,  10 maj kl 12-17.

Taliah Pollack, kommer att hålla två föreläsningar i Malmö.

Hebrons hemlighet

Plats: Glassfabriken Kristianstadsgatan 16, Malmö Tid: Lördag 10:e maj, 14.00-16.00

Kom förbi Glassfabriken så kan vi ta en fika och diskutera Hebron. Jag berättar om bokprojektet och researchresan till Västbanken samt hur jag planerat boken utifrån vad jag hört och upplevt där. Så får vi se vilket håll diskussionen drar sen.

En resa i fantasyns värld

Plats: Malmö Stadsbibliotek Tid: Söndag 11:e maj, 11.30-12.30

Öppet föredrag om fantasy som jag annars kör ute på skolor i Malmö. Med bilder och filmklipp berättar jag om fantasyns värld inom litteratur, TV och film. Kommer även läsa ur min debutroman Saga Swärd – Omskakare och världsresenär. Passar för barn i alla åldrar.


Det här inlägget postades i Fantasy/Science fiction/Skräck, Medlemskap och föreningar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.