På väg mot Stockholm och Sveriges Författarförbund

Snart är jag äntligen på väg mot mötena med Sveriges Författarförbund! Det blir 6 timmars tågresa. Först från Påarp en (1) station till Ramlösa, vilket tar 4 minuter, sedan vänta 25 minuter på tåget till Lund.

Det är alltså söderut men jag ska norrut, nåja den som väntar på nåt gott… 20 minuters väntan i Lund och sen, äntligen, kommer snabbtåget mot Stockholm! Det tar lite över 4 timmar, jag har bokat fönsterplats med bord och beställt en räkmacka. Hoppas CD-spelaren inte sviker mig så jag kan lyssna på Johan Kristian Homans äventyr. Antikhandlaren med katten Cleo som löser mord. Har också med block och utkast till två Lillemordeckare samt akvarellblock för Bonniebokens bilder. Och en Stieg Trenter som jag hittade på torghandeln i Simrishamn när det var litteraturrundan. Ska nog hålla mig sysselsatt tills jag når kungliga huvudstan.

Ikväll är det så dags för Italiens afton med BUS, Barn och Ungdomssektionen inom Sveriges Författarförbund. De skall berätta om barnboksmässan i Bologna medan vi förtär något lämpligt Italienskt. Det hela äger rum på Hornsgatan så sen är det bara raka vägen för att hitta hem till Sjöfartshotellet, där jag bokat rum.

Jag ser också fram emot att träffa Laura Popa och Helena Lind Trotzenfeldt från egenutgivarna som också är nya medlemmar i Sveriges Författarförbund.


Det här inlägget postades i Blogg, Medlemskap och föreningar, Resor och andra länder och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till På väg mot Stockholm och Sveriges Författarförbund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.