Sveriges Författarförbund

Snart bär det av till Stockholm. Jag har fått många inbjudningar från Sveriges Författarförbund till olika möten, och vanligen betalar SFF dessutom resa och övernattning, men hittills har det känts som en lång resa och dessutom måste man ju ta ledigt från jobbet.

När det kom inbjudan till en kväll med BUS, Barn och Ungdomssektionen, om barnboksmässan i Bologna, lät det spännande men att åka till Stockholm och övernatta för några timmar …. nä, det finns ju så mycket som man behöver göra på jobbet och hemma. Sen kom inbjudan till stämman, det kändes det som om man verkligen borde delta …. men … det är ju så långt. Men sen kom inroduktionsmöte för nya medlemmar och jag såg att alla dessa tre saker som jag så gärna ville delta i var dagarna efter varandra! Då bara måste man ju åka! Dessutom ska två vänner från Egenutgivarna med: Laura Popa, som givit ut både poesi och två barnböcker, och Helena Lind Trotzenfeld som bl.a. skrivit boken Ferrum och är en av dem som leder och håller igång egenutgivarna. Jag ser verkligen fram emot att få träffa dem.

Vilka fantastiska dagar det kommer att bli!

 


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra, Medlemskap och föreningar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sveriges Författarförbund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.