Stockholm Literature

Den som är i Stockholm 23-25 oktober kan besöka Stockholm Literature. Det är en internationell litteraturfestival och jag läser följande i utskicket från Sveriges Författarförbund:

För tredje året i rad hålls den internationella litteraturfestivalen Stockholm Literature på Moderna Museet. I år gästas festivalen av bland andra Marie NDiaye, Colm Tóibín, Lev Rubinstein, Katja Petrowskaja och Olga Tokarczuk.

Festivalen invigs under festliga former i Auditoriet på Moderna Museet fredagen den 23 oktober klockan 19:00. Under kvällen kommer tre av Stockholm Literatures internationella gäster att framträda och det prestigefyllda priset för Årets översättning att delas ut.

Efter invigningen, som beräknas pågå till 20:15, fortsätter kvällen med en fest en trappa upp på Moderna Bar fram till 23:00.

Som medlem i Författarförbundet behöver du inte lösa festivalkort till invigningen. Du löser bara en biljett till invigningen (och den efterföljande festen) som kostar 50 kronor, i Moderna Museets biljettkassa på plats eller via webben, under ”Invigning + invigningsfest”. Biljetten gäller tillsammans med Författarförbundets medlemskort, så kom ihåg att ta med det.

Förhandsanmälan till: osa@stockholmliterature.se senast måndag den 19 oktober. Antalet platser är begränsat.

 

Yukiko Duke

Stockholm Literature

Det här inlägget postades i Bokmässor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.