Skrivarträffar

Bor du i närheten av Malmö och tycker om att skriva? Ta då en titt på stadsbibliotekets skrivarträffar! 3 timmar per månad med start 18/10. Bobbi Sand, en kollega från egenutgivarna, samlar in anmälningar och det är bara 10 platser per gång så det gäller att skynda sig. Känns som ett riktigt bra initiativ. Jag läste i HD igår att biblioteken har lite problem med utlåning men kan man bara få folk att komma dit så löser sig nog det också.

Så här står det på internet:

Välkommen på Malmö Lärcentrums skrivarträffar på Stadsbiblioteket – för alla som skriver, kort eller långt. De hålls en gång per månad och pågår i tre timmar mellan klockan 13.00-16.00.

Träffen inleds med ca en timmes gemensam workshop kring ett tema, som kan inbegripa allt från skrivandets hantverk till det tekniska kring bokpublicering. Deltagare är välkomna att komma med förslag på teman att laborera kring, och att hålla i workshopar på kommande träffar. De två följande timmarna sitter de som önskar tillsammans och skriver koncentrerat.

Vi håller till på Torget (våning 2 Slottet)på Stadsbiblioteket. Ta med egen dator/annat skrivdon! Det finns tio platser vid varje tillfälle. Du bokar din plats genom att skicka ett mail till bobbi.sand@malmo.se . Ange vilket/vilka datum du vill komma, är det fullbokat blir du meddelad.


Det här inlägget postades i Bibliotek och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.