Skrivarlyans personal – här jobbar man inte ensam!

Nån som har katt? Då vet ni att hjälpen aldrig är långt borta! Skrivarlyans personal består av Bonnie, Viile, Stinaponken och Putte. De hjälper till med allt.

Skrivarlyans personal

Skrivarlyans personal, här representerade av Viile vid tangenterna, Bonnie under lampan och Stinaponken som vilar på sekretären för att ta ett senare arbetspass.

Bonnie gillar varma platser. På bilden sitter hon på den svarta lådan med exernt minne, den är varm och skön. Hon ligger också gärna i knäet när jag skriver eller överst på ryggstödet. Bonnie är en händig….förlåt….tassig katt. Lämnar man datorn på så öppnar hon program, mailar mm. Hon är också den som håller koll på den lilla gubben i skrivaren, en roll som Putte nu försöker ta över.

Putte är annars ansvarig brevtyngd. Det innebär att han måste ligga ovanpå alla papper så de inte flyger iväg.

Viile sitter framför skärmen, det är bra för det innebär att man inte störs av ljuset från den. Eller av texten på den.

Stinaponken håller sig oftast på avstånd. Han är inte så hemma på det där med skrivande. Men ibland när han känner att alla behöver lite motion tar han en repa över bordet och jagar de som råkar sitta där. Då blir det liv i luckan. Det sägs ju vara bra att sträcka på sig ibland och det gör man då.

De är så hjälpsamma alla fyra, vad skulle jag göra utan dem!

 


Det här inlägget postades i Blogg, Ditt och Datt på Måfå, Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.