I skrivarlyan just nu

Har precis avslutat en del arbete inför nästa och nästnästa helg. Det är bokmässa och litteraturrunda på gång. Så mycket mer förarbete än man tror. Hoppsan, har inte kollat om visitkort etc räcker … Men evenemang och koll av listor och utsändande av broschyrer och affischer är klart. Ska bara åka runt och sätta upp … får skriva ihop något som passar lokalt.

Till höger ligger ett litet block med kontaktuppgifter till ett förlag i Nederländerna, hoppas få tag i en researchbok om Bad Gandersheim efter andra världskriget. Till höstens romanprojekt.

Ovanför den romanen ”Porten” av Astrid Ahlberg, för läsning och recension. Ser fram emot detta men det får vänta.

En hel hög deckare visar vad som står först i kö. Tillsammans med pappren alldeles bredvid datorn. Reflektionstexten som ska in i morgon till LUFS. Typ C uppsats men inte riktigt. Men nästan.

En annan bokhög, om att skriva lättläst, får vänta. Den novelltävlingen har inte deadline på länge.

Plastmappar med texter och illustrationer. Det är till Ramsiga Tramsor, där jag är med i bedömningsgruppen för att ta fram en barnbok. Får vänta.

Under ligger en annan text. Till ett samprojekt med en illustratör. Barnbok som jag fått lektörsutlåtande om, behöver ändras och illustratören behöver förstås veta vad. Men det får vänta.

En fantasy av skräckmodell ska också förbättras, förlaget gillar den (och har redan omslag klart) men den behöver ändras och förlängas.

Författarporträtt och presentation till en antologi där jag skrivit avtal men ännu inte fått korrektur.

Men viktigast av allt: romanen som jag nu arbetat på i två år på LUFS har fått sin slutliga läsning av medbedömare och behöver förbättras. Deadline om en vecka.

En att göra lista innehåller stipendieansökningar inför höstens bok och en väldig massa annat smått och gott. Ojsan, är det dessutom dags att deklarera … till kunderna …

Hur kan en enda person få så väldigt mycket kul saker att göra?

 


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.