Scrivener

Nu har jag installerat testversionen av Scrivener på min dator. Hade jag vetat att det fanns en gratis testversion så hade jag inte väntat så länge. Man får testa i 30 dagar och det är 30 aktiva dagar, dvs om man använder programmet varannan dag så är testperioden 60 dagar. På 30 aktiva dagar borde jag få kläm på om programmet hjälper mig eller ej. Annars är det tråkiga med testperioder att man ibland inte hinner komma igång.

Här ska det skrivas!Scrivener installerat!

Här ska det skrivas!Scrivener installerat!

Man hör och läser mycket om Scrivener och mina förhoppningar är stora men jag inser ju att programmet inte kan skriva boken åt mig, måste fortfarande plocka alla idéer från huvudet själv och få ner dem i datorn.

En komplett skrivstudio, skapa ordning från kaos, skriv, strukturera, samla research. Det finns mycket positivt i beskrivningen av Scrivener. Jag återkommer med mina upplevelser av programmet.

Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra, Research, Teknik och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Scrivener

  1. Vad spännande, lycka till! Jag ser fram emot att få höra vad du tycker om programmet! Vänliga hälsningar//Queen of Kammebornia

  2. ullerud.nu skriver:

    Absolut! Nu ska jag titta in på din blogg; Queen of Kammebornia låter väldigt spännande!
    Mvh
    Eva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.