Recension av pusseldeckaren Bä, bä svarta får

Idag kom Bokparets recension av min pusseldeckare Bä, bä svarta får på deras bokblogg, den var positiv.  Klart man får lust att skriva vidare när man läser så vänliga ord! Så här lyder deras kommentar.

Lillemor och Thorsten beslutar sig för att tillbringa ett par veckor i London för att hälsa på sin son Fredrik. Denne ordnar så de får bo i ett hus som tillhör Fredriks arbetskamrat Laura. En av de första dagarna finner Lillemor en död man i fårhagen. I samband med polisens undersökning av mordet blir Laura misstänkt och Lillemor försöker ta reda på vad som verkligen hänt. Hon får kännedom om en händelse vars ursprung ligger lång tillbaka i tiden.
Eva Ullerud har skrivit en pusseldeckare med en story som visar hur långt människor kan gå för att ägna sig åt utpressning och hämnd. Det är en intressant och hållbar historia och information som förklarar orsaken till mordet framkommer successivt hela tiden. Typiskt för pusseldeckaren är att någon i slutet av berättelsen talar om hur det hela gick till. I detta fallet är det en amatör.
Författaren har ett härligt och målande språk och man ser lätt både miljöer och personer framför sig efter hand som hon beskriver dem. Hela tiden lägger författaren ut ledtrådar både falska och äkta precis som det skall vara i en pusseldeckare.
Eva Ullerud är en författare som vi tror kommer att utvecklas till en riktigt bra pusseldeckarförfattare

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.