Musikhjälpen

Nu startar skrivstafetten för Musikhjälpen, som jag anmält mig till. Här skrivs nu för fullt, adventskalender, skolarbeten och nu detta. Mycket roligt!

Musikhjälpen pågår 9-15/12 och sänds från Göteborg.

Det jag anmält mig till är Sveriges Författarförbunds aktivitet. Det är en skrivstafett och det vi ska skriva är en julsaga. En stafettjulsaga. Vi är 45-46 som ska samsas om samma julsaga, som kommer att växa fram efterhand som boken skickas runt. Vi ska nämligen skriva för hand i samma bok. När musikhjälpen avslutas kommer boken att auktioneras ut.

11/12 kl 1300 kommer Viveka Sjögren från SFF att berätta om vårt projekt från Musikhjälpens kur i Göteborg och försöka entusiasmera köpare så att den inbringar så mycket som möjligt.

En rolig sak var när jag idag läste deltagarlistan och fann en av våra lärare från LUFS på den.

Om Musikhjälpen

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som lyfter upp en undangömd humanitär katastrof. Tre kända programledare bor i en glasbur för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden får de besök av artister och kända personer som engagerar sig i kampen. Insamlingen bygger på publikens låtönskningar som också utgör all musik i programmet. Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Din musik räddar liv.


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra, Hjälpa andra, Kultur: konst, teater, film, Medlemskap och föreningar, Noveller och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.