Mitt Möllans vårmarknad i Malmö 11-12/5 2019

Äntligen dags för Mitt Möllans vårmarknad! Underbart hantverk av alla slag i en riktigt positiv atmosfär.

Vid ett av borden står jag tillsammans med Catharina Ullerud. Våra böcker finns naturligtvis till försäljning men huvudattraktionen är hennes fantasirika och unika smycken som presenteras så här av Mitt Möllan:

Lilja Hazard // Catharina Ullerud skapar smycken vars idé är att ha det lilla i det stora. Att kunna ha en liten fiskdamm om halsen eller sin favorithund i en ring. Man behöver titta flera gånger för att se allt och det är inte så dumt i ett stressigt liv. Allt görs för hand och ett smycke tar flera dagar att färdigställa.
Instagram: @liljahazard

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Klockan 11 öppnar portarna, välkommen!
Mitt Möllans vårmarknad

Mitt Möllans vårmarknad

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.