Minsann Förlag – nystartat företag som bland annat korrekturläser

Margareta, som bloggar om böcker på Beskrivarblogg, har startat Minsann förlag. Jättekul av flera skäl:

Margareta korrekturläser. Det blir för dyrt för mig att betala Vulkan för en hel bok (enhetstaxa) när det kanske bara är en kort novell så av rent själviska skäl är det givetvis trevligt att finna sympatiska korrekturläsare.

När någon startar eget, när någon förverkligar drömmar och idéer, så är det roligt.

Företaget är döpt efter hennes katt Minsann. För tankarna till Kaspers Förlag KB. Man kan tro att KB betyder kommanditbolag, så är det ju ofta, men i detta fallet står det för KattBolag. Kasper var en vit perser, bosatt utanför Stockholm. På sajten ”Familjekatt” (ungefär som facebook för mattar och hussar och katter) samlade vi in dikter och Kaspers matte Git sammanställde och gjorde en bok av dem. Inte en tryckt utan vartenda ex har Git gjort för hand. De har sedan sålts till förmån för hemlösa katter, finns bl.a. på KKS (kattkommando syd). Git har gjort böckerna nu i över två år och de säljs fortfarande. Fantastiskt! Kaspers Förlag KB har alltså fört tur med sig och det hoppas vi att Minsann Förlag också gör! Catpower!

Så, alla som gillar drömmar, katter och böcker: gilla Minsann Förlag på Facebook!


Det här inlägget postades i Blogg, Författa och marknadsföra, Läsares bloggar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Minsann Förlag – nystartat företag som bland annat korrekturläser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.