Julkalendern Natten som ebok

Nu finns julkalendern Natten som ebok.

Natten - en julberättelse i 24 delar

Natten – en julberättelse i 24 delar

24 berättelser skrivna av Anna Helgesson, Torsten Larsson, Björn Flintberg, Mikhael Mikalides och mig

Natten handlar om fyra vänner som hamnar mitt i ett äventyr.
De vill söka julens ursprung men blir ombedda att hjälpa en flyktingpojke. Trots sina unga år bestämmer de sig för att stanna ute i Stockholmsnatten och försöka lösa problemet,
Det visar sig inte vara det lättaste och alla föräldrar blir naturligtvis oroliga när flickorna inte kommer hem.
Upplev den spännande natten som förändrade deras liv.

Aktuellare än någonsin.

För oss författare har berättelsen gjort att vi fått nya vänner som man sedan träffar på i andra forum. Kanske skriver andra böcker tillsammans med, träffar på bokmässor, träffar på bloggar. Det är lite speciellt att skriva tillsammans. Lättare på vissa sätt, svårare på andra. För min del var inte skrivandet så betungande denna gång, där var Anna den som drog tyngsta lasset, jag fick lägga mer krut på efterarbetet. Men det var vår kapten, Torsten Larsson, som såg till att det blev en berättelse, ordnade med lektör, samordnade, inspirerade och som slutligen såg till att det blev en bok. Snart är det dags för adventskalender igen. Jag har varit med två år nu. Det vore roligt att vara med igen men jag vet inte om jag vågar anmäla mig, tid är det inte gott om denna höst.


Det här inlägget postades i #Blogg52, Barnböcker, Hjälpa andra och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Julkalendern Natten som ebok

 1. Kim M Kimselius skriver:

  Det låter spännande! Lycka till med boken!
  Kram Kim

 2. John Nixon skriver:

  Riktig intressant! Att arbeta som författare kan vara väldigt ensam, men att kunne jobba i en kollektiv (om man klarar av det – inte alla kan) borde ge både arbetskamrater och en större publikkrets.

  • Eva Ullerud skriver:

   Det sägs vara ensamt men med skolan och alla vänner på Facebook och biblioteken har jag hittills inte känt så mycket av ensamheten men det kommer nog när jag LUFSat klart i Lund och då är det tur att man har vännerna kvar. Du har helt rätt i att det inte är så lätt, svårt men kul när det lyckas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.