Mellandagar

Jag älskar julen. För mig är den godhet och givande men också att få. Det finns en magi runt ett inslaget paket. Det kan innehålla vad som helst eller löfte om vad som helst.

I år kommer säkert många gåvor från second hand och så är det även hos oss. Dem värdesätter jag nästan mer än de nyköpta. De finns kanske bara i ett exemplar och just detta råkar givaren hitta och se att det passar för just mig. Troligen är det något väl omhändertaget och uppskattat av tidigare ägare.

Mellandagarna kan man slappa utan dåligt samvete men får man idéer om skrivande finns det tid även till det. Makalösa mellandagar, sa Herkules Jonsson i en adventskalender för många år sen och just så känns de. Som en extra julklapp mitt bland alla festdagar.

Jag önskar er alla Många Makalösa Mellandagar och ett Gott Slut.

Eva


Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mellandagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.