Intervju i Helsingborgs Dagblad

HD ringde för en intervju om bl.a. mitt skrivande med anledning av att jag snart fyller jämnt. Spännande! Eftersom min mobil sov vid tillfället i fråga, den gör ofta det, mailade hon också. Är du intresserad av att vara med, frågade reportern? Ja tack, så klart jag är!

Det var ett riktigt trevligt samtal. Efteråt tänker man ofta ”sa jag något mindre bra?”. Men den verkligen mycket trevliga reporter jag talade med lovade att sända texten så jag får läsa igenom den, det känns bra.

I morgon kommer fotografen. Undrar om man får se fotot också i förväg? Lite nervös för detta …

Det kommer att ta ett tag innan det kommer in i tidningen, det blir ju på min födelsedag.


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.