Idag kom det ett skrivartävlingstips till Skrivarlyan

Detta tips fick jag idag via en läsare som heter Pia. Det är ett dubbeltips egentligen: både en skrivartävling och en festival. Visfestival visserligen men även visskrivande är skrivande. Och skrivartävlingen gäller inte visor utan normal prosa.

Här kommer tipset:

Har du varit på visfestivalen i Västervik? Dela dina minnen och få chansen att vinna en 1-dagars biljett.  Informationen kommer från ansvariga på den här sajten http://kafe-k.se/wp/

Min idé är denna: Jag driver kultursiten Kafé K (sedan 2008). Den 14 juni publicerar vi i år Sommarsidan 2015 som ska bli en kulturell sommarbuffé där 15-20 personer deltar med varsin liten kulturtallrik. Varför inte utlysa en liten tävling för er där ni kan vinna varsin av mina tre visfestivalbiljetter. Förstapristagaren får först välja biljett (torsdag, fredag eller lördag), sen andrapristagaren och sist trean.

Er uppgift blir att skriva en kort text med era personliga minnen från någon konsert eller händelse som har anknytning till någon av de 49 visfestivalsomrar som passerat. Skriv max en A4-sida och e-posta texten till mats_klasson@kafe-k.se senast fredagen den 5 juni 2015. De tre vinnartexterna kommer med på Sommarsidan 2015 (och kanske ytterligare några om de är läsvärda). Välkomna! Mats Klasson på Kafé K.

Det här inlägget postades i Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.