Full fart mot det okända

Full fart mot det okända. Så var det för Lauritz i den bok jag skriver om kriget. Så är det för karaktärerna i den fantasyberättelse jag nu ska skriva. Och minsann, så hette en bok som jag precis funnit att jag är med i!

Full fart mot det okända

Full fart mot det okända

Jag kom tvåa i Fantastiknovelltävlingen för något år sedan och inte förrän nu såg jag att i vinsten ingick även publicering i en novellantologi!

Nästa vecka är det inlämning av nyskriven text till kursen i kreativt skrivande till Linnéuniversitetet. Tiden rullar på så snabbt så det är tur att man har kurserna med sina deadlines.

Sen gäller det ju att böckerna kommer ut också och där är det boken om katten Unni, UNNIversum, jag nu ägnat lite tid åt.

unniversum

unniversum

Dels har jag skänkt några exemplar till Kattkommando Syd, så de kan få in pengar för att hjälpa hemlösa katter. Unni var också hemlös och kom från ett katthem så det passar bra. Dels har jag kontaktat en stor katt-tidning och en uppfödarorganisation för att höra om de är intresserade av att recensera och kanske lotta ut boken om förlaget sänder ett par ex till dem.

Jag kom precis på att så var det även för Unni, full fart mot det okända alltså. Både den verkliga Unni och den fiktiva, som får uppleva först sorg och sedan glädje. Men så är väl hela livet. Full fart mot det okända!

Det här inlägget postades i #Blogg52, Barnböcker, Fantasy/Science fiction/Skräck och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.