Skrivarutbildningar på folkhögskolor

Medan jag slipar på ansökningsbrev och texter, och våndas över att välja fel text eller missa något viktigt i brevet, hittar jag fler skrivarutbildningar på distans på olika folkhögskolor i landet. Öland, Bollnäs och Nyköping har jag hittat hittills. Nackdelen med dem är att de kräver att man är på plats 1-2 gånger per månad och det är ju inte så lätt med ett heltidsarbete och långt mellan hem och skola.

Österlens Folkhögskola är alltjämt min favorit. Lunds Universitets Skrivarlinje (LUFS) tänker jag också söka till. Men därutöver får jag nog söka till fler folkhögskolor, i alla fall någon mer, för att öka chanserna att komma in. Jag känner att det behövs för att vidareutvecklas och det vore så tråkigt att vänta ett helt år eller i vart fall en termin med att kunna söka igen.

Det är i alla fall lätt att söka, tack vare google och söksidan för folkhögskolor.

Man kan ansöka från mitten av mars till mitten av april så det är hög tid nu. Men vad skall jag välja att skicka till dem? Olika alster till olika skolor och hoppas att något faller mottagaren i smaken? Jag gissar att det man sänder skall vara väldigt, väldigt bra men ändå visa förbättringspotentialer. Hur ser det ut på max en A4?

Utmaningar är kul!


Det här inlägget postades i Blogg, Utbildningar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.