Erika Lundqvist debutroman

Igår kom ett paket: ”Sjöfåglarna från Bornyr” som är Erika Lundqvist debutroman. Det är en imponerande bok; över 300 sidor spännande saga som jag verkligen ser fram emot att läsa och recensera. Omslagsbilden gör det väldigt svårt att inte genast slå upp och börja läsa, svårt att släppa den med blicken, man nästan sugs in i boken av bilden. Jag måste ta reda på vem som gjort omslaget.

Sjöfåglarna från Bornyr

Sjöfåglarna från Bornyr

Men först skall jag läsa klart och recensera ”Ambassadören” av Björn Amby. Det är en riktigt bra roman som jag inte gärna släpper när det är dags att släcka lampan.  Dessutom fick jag SMS från biblioteket igår: Kristina Svensson och Joanna Björkqvist bok ”Förverkliga din bokdröm” som jag beställde för en tid sedan fanns nu att hämta. Lockar såklart också!

Nu fastnade jag i omslagsbilden på Erikas roman igen. Känns som när det hade kommit en ny Harry Potter.

Vilka underbara och inspirerande personligheter det finns i Egenutgivarna! Varför måste man jobba när det finns så många bra böcker som behöver läsas?


Det här inlägget postades i Författarlitteratur, Jag läser och recenserar och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Erika Lundqvist debutroman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.