En annorlunda pianoafton på Waldemarsudde

Nu har mitt bibliotek (Påarp) köpt hem En annorlunda pianoafton på Waldemarsudde, Laura Popas nya bok.

En annorlunda pianoafton på Waldemarsudde

En annorlunda pianoafton på Waldemarsudde

Jag hämtade den igår kväll så nu har jag ytterligare en bok att läsa och recensera. Det roliga med alla kollegor och deras böcker är att det är helt olika genrer och sätt att skriva. För mig betyder det att jag får läsa mycket mer varierat än vad jag annars skulle ha gjort och, som Steven Spielberg skrev, man lär sig att skriva genom att läsa.


Det här inlägget postades i Bibliotek, Jag läser och recenserar, Kultur: konst, teater, film och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.