Castor och Umeå

Nu ligger det äntligen två stora kuvert på mitt skrivbord. Phu, det var sista dagen jag har möjlighet att skriva denna veckan och på måndag skall tävlingsbidragen vara inne. Det ena är till barnbokstävlingen till minne av Castor och hans skapare, det andra är till Umeå som anordnar sin årliga novelltävling. Kanske skulle jag ha ägnat ännu mera tid åt mina bidrag än jag har gjort. Kanske skulle jag ha valt en annan novell till Umeå (man får ju bara skicka en). Kanske är alla andra bidrag ofantligt mycket bättre än mina. Kanske har jag inte en chans.

Men jag tänker så här: om jag inte skickar in har jag absolut inte en chans att vinna. Om jag skickar in har jag en chans.

Ska ta en sista titt på dem imorgon innan jag klistrar igen kuverten. Sen är det bara att hoppas.


Det här inlägget postades i Noveller, Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.