Brevnoveller

Påmindes härom dagen om den roliga idén Brevnoveller. Till skillnad från en brevroman, som är uppbyggd i brevform, är detta noveller som kommer till läsaren i ett kuvert, som ett brev.

För 59:- kan man skicka ett novellogram, kanske till någon som fyller år. Man kan också köpa lösnummer till sig själv eller prenumerera. Fyra noveller per år ges ut.

Även som författare kan man förstås ta kontakt med Brevnoveller men då krävs en viss rörlighet och uppmärksamhet. Så här står det på sidan:

Manus

Vi tar endast emot manus i anslutning till våra evenemang där vi numer har en öppen manusinlämning. Det går till på det viset att du tar med din nyskrivna och tidigare opublicerade novell utskriven på papper till festen. Sidorna ska vara häftade och numrerade med dina kontaktuppgifter på varje sida. Novellen får max vara 15 A4 lång med 1,5 radavstånd och ska vara en färdig, sammanhängande text. På scen kommer det att finnas en brevlåda där du lämnar manuset. Vi läser sedan igenom texten och ger dig ett besked inom två – tre månader. Håll utkik här på hemsidan eller på facebook för att veta när nästa evenemang äger rum. Prenumeranter kommer in gratis men måste föranmäla sig senast kl 12 samma dag till Jens Klitgaard.

Visst är det väl en rolig idé! Hoppas rörelsen växer.


Det här inlägget postades i Noveller och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.