Bokslut

Snart är 2013 slut. Jag satte upp 6 mål för året och nu är det dags att se tillbaka, göra bokslut och se om jag nådde dem. Om inte får man utvärdera om det var bra mål och i så fall jobba vidare mot dem under 2014. Men framför allt är det tid att glädjas åt de mål som nåddes!

Tre av dem gällde författande och tre gällde annat. Ett från varje kategori har gått jättebra, ett har gått halvbra och ett kräver fortsatta insatser.

Vilka var då målen? Här skriver jag bara om de tre som har med författandet att göra, de var:

  • Att ge ut en bok per halvår
  • Att få en novell publicerad
  • En mer besökt hemsida

Och hur har det gått?

Det första målet har under året blivit ändrat. Istället för att ge ut böcker i år har jag satsat på författarskolan, det fanns inte med bland målen för ett år sedan. Att gå på LUFS känns betydligt mer värdefullt; tack vare utbildningen kommer det att bli både bättre och fler böcker i framtiden. Jag har skrivit klart, och illustrerat, en bok under året. Den väntar på utgivning. Ett par ytterligare böcker är på väg.

En novell har blivit publicerad; ”Önska” i novellsamlingen ”En bekantskap som berör”. Att detta målet nåddes gläder mig extra mycket eftersom den publicerades på grund av att den var ett av de vinnande bidragen i en novelltävling.

En mer besökt hemsida? Statistiken börjar januari 2013 så det är inte så lätt att säga men de dagliga blogginläggen verkar ha haft effekt.

Bokslutet är med andra ord tillfredställande men som i alla verksamheter gäller det att kämpa vidare mot nya mål!

 


Det här inlägget postades i Böcker!, Ett eget företag, Författa och marknadsföra, Min blogg o hemsida, Utbildningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.