Bokmässan 2013

Så börjar planerna för bokmässan 2013 ta form. Jag hade egentligen inte tänkt delta förrän jag var säker på att ha flera nya titalar ute i god tid innan bokmässan. Sedan kunde det vara dags för en egen monter, för mina böcker och dotterns illustrationer. Men så gick jag med i föreningen ”Egenutgivarna” och för någon vecka sedan kom erbjudande att vara med på bokmässan 2013 genom dem, eller genom oss får jag väl säga. Egenutgivarna är ju sina medlemmar.

Upplägget är mycket tilltalande; alla hjälps åt med arbetet, turas om att stå i montern, säljer varandras böcker. Det finns fyra alternativ för att delta, jag valde ”guld” som är det mest omfattande. Hoppas det fanns platser kvar när jag anmälde mig! Guld betyder att jag kan ha med fyra böcker vilket i sin tur ökar motivationen att få klart den nya Bonnie boken i tid. Reglerna är solklara, vilket också är bra när så många ska samsas. Det är andra året egenutgivarna deltar i bokmässan och även andra året för min del, förra gången var i Vulkans monter.

Bokmässan 2012

Bokmässan 2012

Hotellrum finns reserverat och i år ska jag också boka bord i tid på den lilla mysiga pizzerian i närheten av mässan. Men nu gäller det framför allt att skriva klart boken så att den hinner bli tryckt! Jag har kollat med Vulkan och det ska hinnas med på 6-8 veckor men det kommer en sommar emellan så det är inte så gott om tid som man kan tro. Snart är jag på väg till bokmässan 2013 och då förhoppningsvis med minst en ny bok. Kanske två…


Det här inlägget postades i Blogg, Bokmässor, Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.