Böcker, böcker, böcker – hur ska man hinna?

Hur ska man hinna läsa allt? Det gör man förstås inte. Så det gäller att få andra författares verk på alla sätt man kan hitta på.

Jag lyssnar i bilen på väg till och från jobbet på en av Åke Edwardssons deckare om kommissarie Winter.

Jag tittar på nyinspelningarna av Maria Langs deckare om kommissarie Christer Wijk på DVD.

Jag läser Den store Gatsby, som ingår i kurslitteraturen.

Funderar på vilka fler sinnen man kan använda för att intaga skrivna verk. Några tips? Man kan förstås använda känseln med skrift för blinda men det skulle definitivt inte spara tid för min del. Smak och lukt? Nä, de sinnena kan man väl inte använda antar jag. Fast jag hade i och för sig en kanin som åt böcker, de kära spåren av henne finns fortfarande i biblioteket.

 


Det här inlägget postades i Utbildningar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.