#blogg52

Jag deltar sedan 1/3 i #Blogg100 och när jag ändå är i farten anmälde jag mig även till #Blogg 52. Ska man blogga kan man göra det ordentligt!

Blogg52 går ut på att blogga varje onsdag i ett helt år och att kommentera varandras bloggar. Bakom idén ligger Susan Casserfelt och Anna Hellqvist. Hur det går till har jag plockat direkt från Annas sida:

Nu startar vi utmaningen Blogg52, att blogga minst ett inlägg varje onsdag under ett år. Med start den 19 mars 2014.

Utmana dig själv – skriv ett blogginlägg i veckan under ett helt år.

Vi stöttar och hjälper varandra genom att också kommentera något av inläggen en gång i veckan. Vilken väljer du helt själv förstås, det är ju alltid trevligt att få lite respons. Publiceringsdag Onsdag. Fotoblogg eller skrivet inlägg spelar ingen roll.  När du bloggat taggar du det med #blogg52 på twitter, även kommentarerna taggar du där. Har du inte twitter finns det andra sociala medier där du kan lägga upp det istället, det är ditt val.

Har du facebook kan du gå med i gruppen vi skapat där och kommentera, få stöd eller bara lägga upp ditt inlägg – FB-gruppen #blogg52

Startat av Susan Casserfelt och mig Anna Hellqvist. Våra ambitioner är att våra blogginlägg ska bli böcker, dock inget krav för andra medlemmar.


Det här inlägget postades i Blogg, Blogg och hemsidor och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till #blogg52

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.