Bä bä svarta får som e-bok

Nu finns den ute i nätbokhandeln: Bä bä svarta får som e-bok! Vulkan har börjat konvertera även Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt till e-bok format. Ska bli spännande att se hur det går att sälja e-böcker. Ska för den delen bli spännande att höra hur det gått med den vanliga försäljningen också, jag väntar rapport från Peter på Vulkan.

Jag såg av en kollega på Egenutgivarna, Mats Ekman, att det även finns möjlighet att producera böcker via Novellisten och Publit så jag har lagt till länkarna om det skulle behövas i framtiden. Tills vidare får det bli Vulkan, jag är nöjd med deras arbete.

Bä bä Svarta Får

Bä bä Svarta Får


Det här inlägget postades i Deckare, Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bä bä svarta får som e-bok

  1. Hej Eva!

    Teuvo på Novellisten hjälper mig just i detta nu att göra ebok av Den Musikaliska Musen EBBA, så snart kan du se resultatet! Själv är jag helt befriad från kunskaper vad gäller detta!

  2. ullerud.nu skriver:

    Novellisten har jag inte hört så mycket om tidigare, ska bli intressant att höra hur det går. Bra såklart! Jag kan inte heller ett dugg om det, men man lär sig mycket nytt nu. Musikalista Musen Ebba låter trevligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.