Annandagen känns om en bra skrivdag

Annandagen kan man tillbringa i affärer med att byta julklappar eller handla på rean. Eller också kan man skriva. Hm, får se nu. Jo, det känns som en väldigt bra dag att skriva på. I alla fall ett par timmar. Dels vill min deckare, kandidatuppsatsen, bli fortsatt skriven. Dels är det skrivartävling i tidningen Skriva, månadens ämne är förnekelse. Men det blir nog deckaren idag. Jag har många kortkorta kapitel, på gränsen till synopsis, som behöver fördjupas. Förrförra numret av Skriva ligger uppslaget på skrivbordet eftersom där fanns inspirerande idéer. Jag ska också skriva minst tre tävlingsbidrag i form av slogans för jag vill väldigt gärna vinna en semesterresa till familjen. Det vore mycket lämpligt inför att jag nollar nästa år. Innan 31/12 skall de vara inne och med årets alla underbara helgdagar gäller det att posta i tid.

Kanske ska jag passa på att läsa också annandagen är låååång. Det finns ju många skolböcker som väntar på att bli öppnade nu inför vårterminen och dessutom har jag fått en bok av Git. Det är en gammal och sliten bok. Det betyder att det varit en älskad och troligen bra bok. Böcker som inte är bra blir varken gamla eller slitna, så är det. Jag hoppas att jag någon gång kan skriva en bok som blir gammal och sliten.


Det här inlägget postades i Utbildningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.