Allo LA

LA är inte alltid Los Angeles, nu tar Landskrona plats på scenen! Allo LA!

I år fyller Landskrona 600 år och det kommer att firas med mycket kultur. Bland annat har noveller och dikter samlats in. Men det är också en musiktävling på gång, för band i alla genrer från Landskrona och orterna runt omkring. Men det skall vara egenskrivna låtar. Deltagarnas ålder 15-30 år. Allo LA heter musiktävlingen och ”Allo” betyder förresten inte ”hallå” utan är skånska för oljud. Men oljud blir det nog inte, däremot välljud.

Allo LA

Allo LA

Allo LA är organiserat av en mycket sympatisk och kreativ ung man; Christian Hallworth-Lowndes. Det kommer säkert att bli en succé som upprepas varje år.

Så om du bor i Landskrona, är 15-30 år och spelar i band: skynda att anmäla dig senast 1 april! Vill du istället höra musiken så går delfinalerna av stapeln på Hållplats 261 18/4, 25/4, 2/5 och 9/5. Slutfinal (kan man säga så?) är 25/5.

Mer info hittar du på Landskronas hemsida, där finns länk till en PDF fil.

Detta påminner mig om en sak. Jag har lovat Christian att låta Lillemor utreda ett alldeles speciellt mord under en rockkonsert. Jag är inte så snabb men det kommer, så småningom.


Det här inlägget postades i Kultur: konst, teater, film och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.