Ny bok i maj! Passa på att beställa till förköpspris!

Alldeles snart kommer Odla lätt, roligt och billigt från tryckeriet. Efter ett antal år med ganska omfattande odling av både grönsaker och blommor tyckte jag det var dags.

Whip Media nappade på tråden och i maj kommer boken. Just nu kan du beställa den från förlaget för superbilliga förköpspriset 116 kronor!

I Odla lätt, roligt och billigt hittar läsaren både handfasta instruktioner och många tips från mina erfarenheter. En röd tråd är hur man kan spara genom att bevara, nog så aktuellt i dessa dagar.

Odla lätt, roligt och billigt
Odla lätt, roligt och billigt

Odla lätt, roligt och billigt är en inspirationsbok full av tips om odling av såväl blommor som grönsaker. Året runt. Boken innehåller handfasta råd, från sådd till recept för din skörd.

Det går att odla enkelt eller komplicerat. Det går att lägga minimalt eller mycket pengar på odlingen. Du väljer själv vad du vill och kan göra. 

Odla lätt, roligt och billigt får du idéer till hur du kan återanvända istället för att köpa nytt. Helt enkelt för att det är roligt att lyckas bevara, i synnerhet det som är levande.

I boken hittar du också:

  • Ett misstag de flesta gör efter jul och hur du undviker det
  • Gör det själv-tips för den händige
  • 5 blommor och grönsaker du inte kan misslyckas med
  • 5 smarta sätt att spara pengar
  • 5 recept för din skörd

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.