En hektisk månad kvar till skrivarlivet

Nu börjar sista månaden, en vecka in i juni börjar mitt liv som heltidsskrivare (nåja, och lite bokföring förstås i mitt eget företag)! Någon ersättare har ännu inte kunnat uppbådas, som så ofta påbörjades sökandet för sent och nu är headhunters på jakt. Men jag har sett till att få en vikarie så länge att lära upp och denna veckas tre dagar kommer kursen att omfatta månadsbokslut. För henne börjar också en ny karriär, Tina har startat egen redovisningsbyrå och vi blir en av hennes allra första kunder. Det känns skönt att kunna lösa problemet på detta sätt, jag skulle inte kunna lämna min arbetsgivare i sticket även om de haft fyra månaders förvarning, och nu är alla vinnare.

 

Det här inlägget postades i #Blogg52 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till En hektisk månad kvar till skrivarlivet

 1. torafgreve skriver:

  Det kanske är ren beräkning från arbetsgivarens sida, att de inte agerar för att de vet att du blir kvar. Har sett konstellationen innan med kompisar.

 2. anna helgesson skriver:

  Heltidsförfattare! Grattis Eva! Det låter som en dröm, att få styra sin egen tid. Vad ska du göra, förutom att skriva? Kurser?

  • torafgreve skriver:

   Jag blev rena kursmissbrukaren efter pensionen. Några kurser var i utlandet. Det är fantastisk med all egen tid.

   • Eva Ullerud skriver:

    Utlandskurser, det har jag inte ens tänkt på. Tack för tipset Tora! Ja, det känns helt fantastiskt att ha detta framför sig.

  • Eva Ullerud skriver:

   Tack Anna! Absolut kurser, det har varit mycket kurser hittills också men nu kommer jag att kunna resa bort också. Kanske barnbokskursen som har några dagar förlagda till Vimmerby, en har jag sneglat på länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.