Den perfekta maskinen

Både Ahrvid och Pär har tipsat om en ovanlig publiceringsmöjlighet för fantastik-noveller: hemsidan Den perfekta maskinen. Publiceringen är i form av PDF eller Epub på deras hemsida och det är gratis från början till slut: sidan drivs utan vinstsyfte, författaren får inte någon ersättning, Den perfekta maskinen publicerar utan ersättning och läsaren får ta del av novellerna utan kostnad. Så här står det på hemsidan:

”Den perfekta maskinen är som ett förlag men ändå inte. Vi ger ut kostnadsfria noveller i formaten PDF och EPUB på vår hemsida. Innehållsmässigt gillar vi science fiction, fantasy, skräck och andra närliggande genrer. Ambitionen är att skapa en arena för fantasirik skönlitteratur som förtjänar att bli läst.

Den perfekta maskinen är ett litet förlag med begränsade resurser men med pigg livsvilja. Vi drivs icke vinsdtrivande och DIY till döds – för att vi kan och för att vi vill.Är du intresserad av att bli utgiven av oss? Då är du välkommen att skicka in din novell till vår mejladress, men var medveten om att vi är selektiva i vår utgivning och endast tillgängliggör litteratur kostnadsfritt från vår hemsida. Var också medveten om att vi endast tar emot färdiga berättelser. Om du behöver korrektur- och lektörshjälp så får du ordna det på egen hand.Vår mejl är: denperfektamaskinen[snabel-a]gmail.comCopyright (©). Författaren äger sin text och har ensamrätt att bestämma hur verket får användas.


Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.