Bokleverans! Gillar och De magiska tjugonio har kommit!

Bokleverans! Gillar och De magiska tjugonio har kommit!

Innan helgen kom böckerna, de efterlängtade allra nyaste.

Gillar och de magiska tjugonio

”Gillar, korta berättelser om kärlek” utgiven av Whip och ”De magiska tjugonio, en bokstavsvärld” utgiven av Idus Förlag. Dubbelsläpp, klart man är stolt! I Alfabetsboken hör min text samman med Ingrid Wigurs illustration. Bokstaven Ä tog vi oss an. Catharina har illustrerat Å i samma bok, författaren där heter Angeli Sjöström Hederberg. I Gillar skriver jag om Konrad, en gul katt som får tillbaka sin mamma och därtill (i julklapp) en hel människofamilj att älska. Illustratör av hela boken är Johanna Sandberg.

Dessa två projekt var startade av Torsten Larsson, som tragiskt nog lämnade denna världen i mitten av sommaren. De slutfördes tack vare Kris Kite Stenmark och Anders Nyman, som tog sig av varsitt av dem.

Nu har jag böckerna här, en låda av varje, och om du vill ha en riktigt bra present till barn eller barnbarn kan du beställa dem av mig för 150 kr styck, inklusive frakt.

Vill du ha ett toppenpaket till de små så investerar du 300 kr. Då får du tre böcker, dessa två och dessutom ”Med pirrande mage och stapplande steg”. Om du inte hämtar hos mig så tillkommer frakt.

Det här inlägget postades i Barnböcker, Bokmässor, Ett eget företag, Författa och marknadsföra, Författarkollegor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.