Debutant på Bokmässan 2012 – både barnboksdebut och bokmässedebut

Välkommen att träffa en debutant på Bokmässan! Från att aldrig ha besökt Bokmässan tar jag steget direkt in i en monter med min första barnbok, ”Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt”.

Bokmässan - den är ENORM!

Bokmässan - den är ENORM!

 

Vad?

På torsdag den 27 september öppnar årets Bokmässa (eller Bok- och Bibliotek, som den egentligen heter)Svenska Mässan i Göteborg och den pågår till och med söndagen den 30 september.

 

Var?

Jag och böckerna kommer att stå i förlaget Vulkans monter som är: B02:48

 

När?

Vi finns i montern en dag: fredagen 28/9.

 

Hur?

Vad GÖR man egentligen som utställare på Bokmässan? Det blir intressant att se! Signerar böcker? Delar ut foldrar? Ser allmänt glad ut? Det sistnämna blir lätt: det är klart att jag är glad att få göra debut som barnboksförfattare på Bokmässan, vilket bättre ställe kan man önska sig? Informationsfoldrar har jag med i bagaget liksom en del annat material att dela ut till mässbesökarna; vykort från alla böckerna med mera. Hoppas att även pennan kommer till användning!

Kanske blir det mest spännande att möta de andra som är med på eller besöker Bokmässan. Vi kommer att vara 2-4 författare i montern och utanför den finns det ju hundratals författare. Säkert många fler som är debutanter på Bokmässan, spännande! Förlag, bibliotek, läsare. Tänk så många bokälskare samlade på samma plats!

Det är STORT att få vara med, även om man som ny och okänd försvinner i detta jättevimmel, bland alla kändisar.

 

Tredubbel debutant på Bokmässan!

Två böcker skall följa med och stötta mig i montern:

Efter två pusseldeckare är ”Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt” min debut som barnboksförfattare och illustratör. Det blir även debut på Bokmässan både för mig och för boken. Den första pusseldeckaren heter ”På Blodröda Tuvor” och kom till julen 2011, den andra heter ”Bä, Bä Svarta Får” och gavs ut i juni i år. Lillemor Stenlund, som är detektiv i båda böckerna, finns förstås med mentalt och stöttar mig.

Den senaste boken är illustrerad av Catharina Ullerud, som också finns med i montern.

Det är Catharinas debut som bokillustratör så det blir tredje debutanten.

Hoppas vi träffar dig där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.