Bokmässan 2012

Jens Lapidus, Jan Guillou och Mark Levengood var några av alla kändisar på bokmässan men i vimlet och minglet fanns också andra möten och intryck.

Här kommer ett urval av många upplevelser. Det blev givetvis många bilder på en så intressant händelse med så många personligheter samlade i samma lokal, därför finns det en sida till varje rubrik. Så klicka dig vidare!

På Bokmässan 2012

Fredagen var vår dag i montern. Vi det är ”Bä, Bä Svarta Får” med deckaren Lillemor Stenlund, ”Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt” med Bonnie Katt såklart, Catharina Ullerud som illustrerat ”Bä, Bä Svarta Får” och jag.

Recensenter på besök

Bokparets ena halva och en pockethexa med make besökte montern.

På Bokmässan finns allt.

Det lilla kan vara det finaste. Det får representeras av montern med en enda bok, Cirkoli, och dess författare. Därutöver finns verkligen ALLT.

Kändisar på Bokmässan

Jodå, de finns också. Här är några av dem fångade på bild.

Morgondagens författare i Vulkans monter?

Författare är alla redan, de har alla givit ut minst en bok, men kanske är någon av dem morgondagens stjärna? För visst vill väl alla nå ut med sin bok, varför skulle vi annars ta den med hit till Bokmässan? Eller ens trycka den i mer än ett exemplar? Här finns säkert många böcker som är väl värda att bli sedda, köpta och lästa.

Några bilder till från Vulkans monter

Mingeldags

Göteborg har mer än mässan.

Liseberg och Universeum ligger vägg i vägg men efter bokmässan uppskattar man kanske lugn och ro och då kan jag rekommendera ett besök i centrala Trädgårdsföreningens vackra park.

 

En kommentar till Bokmässan 2012

  1. Pingback: Bilderna från Bokmässan 2012 finns nu inlagda i Skrivarlyan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.