Kurserna rullar igång

Höstens utbildningar börjar så smått tuffa igång nu och vi som kommit med tåget tittar förväntansfullt ut för att se vart vi är på väg och sneglar så smått på varandra. Vilka är de andra som sökt samma kurs? Någon man känner?

Enda kända namnen för mig denna termin var bland lärarna för fantasy, alltså många nya att bekanta sig med. Nu är det ju distanskurser men att man inte ser ansikten betyder inte att man inte kan få en fin kontakt, det märkte jag när jag gick Vuxenskolans skrivarkurser för flera år sedan, de vännerna har jag kvar ännu.

Vi har fått veta alla uppgifter denna terminen och det känna mycket bra, då kan man planera och slippa stress. Den första är hyfsat enkel, att skriva om oss själva och vad vi förväntar av kursen. Men det är nog bäst att starta upp uppgift två också och, inte minst, att börja skriva. Två texter blir det parallellt eftersom det är två kurser, det ena blir om Lauritz det andra en fantasy. Får titta ut genom fönstret och se om några fantasyidéer far förbi. Om tre dagar är det deadline i fantastiknovelltävlingen och jag har inte något att skicka in. Men nästa år, då kommer det att finnas texter!

Tusen år av Fantasy är en av kursböckerna

Tusen år av Fantasy är en av kursböckerna

 

This entry was posted in #Blogg52, Utbildningar and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.