Jag lufsar vidare!

Jag lufsar vidare! Idag kom antagningsbeskeden för höstterminen och jag kom in på magisterutbildningen i Litterärt Skapande vid Lunds Universitets Författarskola. YES!!!Det ska bli underbart att få fortsätta och att träffa en del av klasskamraterna igen.

P1110048LundP1110046

Planen för hösten är att skriva Dubbelfars bok om kriget och att i sommar börja med research. Jag har ju dessutom fått stipendium för att kunna göra researcharbetet. Tänk att man bara kan ha sån tur. Jag har beställt ett par dokumentärfilmer och en bok och sett ut platser att besöka i Värmland, bland annat ett litet museum som är helt rätt för detta och som också har litteratur att köpa.

Jag har även sökt till kortare kurser. Det finns många, högintressanta, kurser att välja på. Att jag inte hittat dem innan? På distans, på universitet runt om i Sverige. Tyvärr fann jag inte denna guldgruva förrän efter sista ansökningsdatum men några var öppna för sen ansökan och dem sände jag in till. Nu står jag på reservplats nummer 3 till en av dem. Känns betydligt mer hoppfullt än sommarens kriminologikurs där jag har reservplats nummer 2.193 🙂 Men den upplevelsen var nyttig för mig och därmed helt positiv: nu vet jag att man ska söka till mer än en kurs och att man ska vara ute i tid.

 

 

 

This entry was posted in #Blogg52, Utbildningar and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Jag lufsar vidare!

  1. Det låter helt underbart Eva! Tänk om jag någon gång …
    Roligt att börja med sån omfattande research också. Lätt avundsjuk och samtidigt ser jag möjligheter som öppnar sig i framtiden. Tack.
    Lycka till duktiga Eva!

  2. Ett stort Grattis! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.