Skrivardag

Idag har jag tagit ledigt för att skriva. Det har inte blivit så mycket tid till det vare sig på kvällar eller helger eftersom det händer mycket positivt och roligt men tidskrävande på arbetet som tar upp den mesta tiden. Men idag skriver jag!
Det är förstås min roman som ska få störst utrymme men eftersom jag skriver den under olika universitetskurser, för närvarande skriver jag slutet medan jag läser Kreativt Skrivande på distans vid Luleå Universitet, så ingår även krav på lite akademiskt formulerade analyser. Förmiddagen har rymt en dylik (slutanalys), några nya sidor i romanen samt redigering av det som hittills är skrivet och slutligen ett snabbt besök på en annan distanskurs hemsida (Böcker för barn och ungdom, vid Stockholms Universitet) där jag la in en text om Alice i Underlandet igår kväll och kommenterade ett par kursares texter idag. Innan helgen är slut ska 100% av texten till Luleå vara klart, även om jag sedan kommer att bearbeta den vidare, en större skrivuppgift till Umeå Universitet (Ungdomsromanen i samtiden) med analys av äldre genrer i Hungerspelen och helst även till Linnéuniversitetet om genus och till Jönköpings Universitet om Shakespeare. Jojo, man håller igång. Eftersom detta är de tre dagar jag har gäller det att få klart uppgifter för ett par veckor framåt. Men romanen har företräde före allt annat så nu får jag sluta blogga.
Ha en fin helg med mycket läsning eller skrivande eller bäggedera!
This entry was posted in #Blogg52, Författa och marknadsföra, Romaner and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.